21 Mart 2013 Perşembe

ÇOCUĞUNUZ HAYALİNDEKİ OYUN PARKINI YARATSIN, GRATİS’TEN ÖDÜLÜNÜ KAZANSIN…



ÇOCUĞUNUZ HAYALİNDEKİ OYUN PARKINI YARATSIN,
GRATİS’TEN ÖDÜLÜNÜ KAZANSIN…



       Çocukların hayal güçleri ve yaratıcılıkları sınır tanımaz. Kişisel bakım ve kozmetikte yüzlerce marka ve binlerce ürünü bir araya getiren Gratis, onların yaratıcılıklarını daha da geliştirmek ve resim sanatını sevdirmek için her yıl birbirinden değerli ödüllerle son derece keyifli bir resim yarışması düzenliyor. Gratis’in minik ressamlar için düzenlediği resim yarışmasının 4.sü ise şimdi çocukların katılımını bekliyor. 7 ve 10 yaşları arasındaki tüm çocukların katılımına açık olan resim yarışmasında ödüllere ulaşabilmek için miniklerin yapması gereken tek şey, herhangi bir Gratis mağazasından ücretsiz olarak alacakları katılım formunu doldurmak ve hayallerindeki oyun parkını yaratmak.


       Gratis, 10 Nisan 2013 tarihine kadar katılımları bekliyor…


       Gratis’in artık gelenekselleşen resim yarışmasının bu yılki konusu “Hayallerindeki Oyun Parkını Yarat”… Yarışmaya başvuru yapmak isteyenlerin Gratis mağazalarından temin edecekleri formları doldurarak eserleri ile birlikte 10 Nisan 2013 tarihine kadar yine herhangi bir Gratis mağazasına teslim etmeleri gerekiyor. Eserlerin A3 ebadında olması isteniyor. Öte yandan sulu boya, pastel boya, sentetik boya, yağlı boya, silinmez ispirtolu kalem, ince uçlu keçeli kalem ya da çini mürekkebi gibi malzemeleri isteğe bağlı olarak kullanmak serbest bırakılıyor. Eserleri değerlendirecek jüri üyeleri ise uzman kişilerden oluşacak. Yarışma sonuçları, 23 Nisan 2013 tarihinde Gratis’in, www.gratis.com.tr adresinden duyurulacak ve ödülleri kazananlar belli olacak.


      Dereceye girenler, birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacak…


      Yarışmada dereceye girenleri bekleyen ödüllerse şimdiden tüm çocukların hayallerini süslüyor. Yarışmanın birincisi SAMSUNG GALAXY NOTE TABLET PC, ikincisi SONY PLAYSTATION 3 (320 GB) OYUN KONSOLU ve üçüncüsü SAMSUNG WB150 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ kazanıyor.
www.gratis.com.tr

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder