24 Mayıs 2013 Cuma

6 Yıl Önce ki Sevgilim Geri Döndü! :))


6 Yıl önce ki sevgilim geri döndü! Valla geri dönen eski sevgililerim çok olmuştu daha önceden de malum geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları ama bu seferkinin dönüşüne cidden bende çok şaşırdım :)
Çünkü aradan 6 gün 6 ay değil ( ıyyy 6 ayda çok uzun süre) koskoca 6 yıl geçmiş. Bir erkekle ayrılınca geri dönme süresi bence birkaç gündür hatta üç gündür, üç gün içinde dönmezse, salın çayıra, doğal hayatına devam etsin öküz, dördüncü gün dönerse de daha uzak bir yere bırakın bence:) Daha önce buradan blogumda bahsetmiş olduğum yıllar öncesi sevdiğim aşık olduğum adam 6 yıl sonra bana mesaj yazmış! :) Geçen gün facebookta çekiliş linklerimi kontrol ediyorum, bir saat öncesinde mesaj gelmiş, spam mesajlarda diğer kutumda gördüm. Bi baktım Ankaralı 2, mesaj yazmış bana, bulmuş beni facebooktan ve sanırım önceden de takipteydi, dışardan facebookuma bakıyordu, çünkü bir kaç gün önce bütün eski sevgililerimin engellerini facebooktan kaldırdım, bir amacım yoktu aslında bunu yaparken.(maksat pozitiflik,doğayla barışıklık). Derken o mesaja cevap yazdım, o yazdı ben yazdım..


Konuşma başlangıcı: Çarşamba

22:30
Bay Ankaralı E
Merhaba Yasemin..

23:20
Biricit
merhaba E

23:23
Bay Ankaralı E
Rahatsız etmedim umarım. Nasılsın? Neler yapıyorsun?

23:24
Biricit
yok rahatsız etmedin şaşırdım sadece, iyiyim sen napıyorsun?

23:27
Bay Ankaralı E
iyi olmana sevindim, bende iyiyim teşekkürler. Bildiğin gibi aynı şekilde çalışmaya devam. Sen neler yaptın? Istanbulda misin?

23:29
Biricit
ben iş hayatı ev annem uğrasıyorum, evet İstanbuldayım, Ankara nasıl?

23:34
Bay Ankaralı E
Bende öyle iş ve ev arasında mekik dokuyorum. Ankarayi zaten sevmiyorum ailem yüzünden burdayım. Annen iyidir umarım.

23:36
Biricit
pek iyi sayılmaz ayağından rahatsız felc gibi bişey oldu.bel fıtığı yani felce cevirdi. niye gittinki İstanbul gibi yerden

23:41
Bay Ankaralı E
Üzüldüm. Allahım şifa versin sabr versin. Ailem yüzünden gittim mecbur kaldım.

23:43
Biricit
tesekkurler. anladım hayırlısı olsun senin için, senin ailen nasıl iyilerdir umarım

23:59
Bay Ankaralı E
Idare ediyorlar. Bende teşekkür ederim. Ben müsadeni isteyim şimdi olur mu. Yarın işe gideceğim. Tekrar konuşuruz inşallah.

00:00
Biricit
olur sonra konusuruz, iyi geceler dilerim

00:01
Bay Ankaralı E
Tamam görüşmek dileğiyle. iyi geceler sana da.. 

(burada yattı uyudu sanırken 8 dakika sonra bir mesaj daha gelir..)

00:09
Bay Ankaralı E
Yasemin bişey söylemek istiyorum. Seni hiç unutmadım. yaşadığımız güzel günlerimiz oldu. Kötü günlerimizde. Geçmişi yargılamak kolay birşey. Ama inanıyorum ki biz iyi insanlarız ne kadar da ayrı düşsekte birbirimizi kötü bilmedik diye düşünüyorum.
Şuan bir vicdan muhasebesi değil. Bir özlemin ifadesi olarak görmeni isterim.
Bu söylediklerim ve şuan sana tekrar merhaba demek istemem bundan ibaret
Umarım. Rahatsızlık vermedim.

00:19
Biricit
kötü insanlar değiliz tabiiki özünde iyi insanlarız
ben de baska bir anlam yüklemedim zaten,tesekkur ederim rahatsızlık vermedin

00:21
Bay Ankaralı E
Teşekkür ederim bende anlayışlı ve iyi yüreklisin yine her zamanki gibi. Seninle şuan konuşuyor olmaktan dolayı mutlu oldum.

00:27
Biricit
bende tesekkur ederim her zamanki gibi naziksin

00:33
Bay Ankaralı E
Teşekkürler çok teşekkürler.Konuşacak çok şey var aslında hatıralar bir bir gözümün önünden geçiyor. Şimdilik az da olsa içimde biriken hisleri senle paylaştım tekrar görüşmek üzere iyi geceler diliyorum. Imkan olsa yüzünü tekrar görebilmeyi de çok isterim. Kendine iyi bak olur mu. Sen iyi ki varsın.

00:44
Biricit
teşekkür ederim sen de kendine iyi bak iyi geceler
Görüldü (Prş 01:50)



Acaba bunun üç aylık ömrü kaldı da helallik falan mı almaya çalışıyor, vicdanını mı rahatlatmaya çalışıyor ama özlediğini yazmış  bende birşey anlamadım çünkü 6 yıla yakın bir süre geçmişken, 35-36 yaşlarına gelmiş bir erkek hala o yaşa kadar birini bulamadı mı, sevgilisi mi şutlamış, yeni birilerini de bulamıyor, bir de üstüne üstlük farklı şehirlerdeyiz neyin amacın da acaba?Ya da evli falan mı? Yazdıklarında dürüst mü, dürüst olsa da aradan yıllar geçmiş, o köprünün altından ne sular akmış bilmem farkında mıyız? Zaten güven sorunum var yıllardır ben sana bunca sene sonra nasıl güveneyim, ya da amacı yem atmak, boşta kalmış avlayacak sazan arıyor, bakmış Biricit'ten baska enayi çıkmamış karşısına ona bi yazayım, hatta bütün sevgililerine de yazmış olabilir..

Bana bunlarla gelmeyin, gelecekseniz yüzük ve çiçeklerle gelin, gerçeklerle gelin,facebook mesajları yok facebook beğenileri falan bunlarla gelmeyin. Ya adamdan ayrılıyorsun gelip gidip facebooktaki şeyleri beğeniyor, bu ne yüzsüzlüktür bu ne kendini bilmezliktir, bu şekilde ilişkisini kurtarmaya çalışan insanlar var ne yazık ki, bir insanın kalbini kırmayı oyun sanan insanlar var malesef ki, dilerim ki bana yaşattıkları kalp kırıklığını yaşasınlar..


Biricit derki; Sevgilinizden şutlanınca,yeni kuşatmanız başarısızlıkla sonuçlanınca,yeni birilerini bulamayınca lütfen geri dönmeyiniz,aşk seferimiz tek seferliktir,gidiş bileti vardır ama dönüş biletimiz mevcut degildir.Lütfen bilinçlenelim :)
görseller kaynak

41 yorum:

  1. hımmmm karışık bir durum canım yaaa
    şöyle bir düşün senin içinde i şey var mı
    yoksa engelle gitsin
    ama varsa bi araştır bakalım facede falan her nanesi çıkar zaten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede cok karısık bir durum, engellemeye gerek yok, bakalım nereye kadar saçmalayacak veya ne yapacak, facebookta herşey meydana çıkıyor zaten dediğin gibi:)

      Sil
    2. 6 sene sonra ses çıkandan çok hayırlı bişeyler çıkmaz bence ama ne olursa olsun deni üzecek bişey olmasına izin verme canım

      Sil
    3. beni bir daha üzeceğini sanmıyorum buna izin verecek kadar aptal değilim canım :)

      Sil
  2. Eskiden kime hayır gelmiş yahu ? Dediğin gibi otlasın şekerim. Masum ayakları Biricit'e sökmez bence !

    YanıtlaSil
  3. ne güzel dedin facebooktan beğeni mesaj falan çok basit ve sanal.! Gerçekten unutamayan adam arar bulur nerede olduğunu gözlerinin içine baka baka söyler bütün sevgisi ve unutamamışlığını. bir bayanın asıl hoşuna giden şey bunu söylemek için karşısına çıkma cesaretidir. Üstelik yaşanmış olumsuzluklar varsa bunu yapması gerekli ve şarttır ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın bencede gercekten seven ve unutmayan insan farklı şeyler yapar, sanal seylere karnımız tok şükür:)

      Sil
  4. ehe doğal hayat bırak lafını tuttum bırakmam töbe:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. besleyip buyutup doğal yasamlarına bırakacaksın benim söylediğim çok önemli bir hayat cümlesidir:)) , doğal hayatında takılsın öküzler onlara ancak öylesi iyi gelir:)

      Sil
  5. Okuduğumda ay ne romantik dedim ama bir atasözü der ki ''aynı suda iki defa yıkanılmaz''.Adımlarını dikkatli at canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet laf cambazlıklarına,laf ebeliklerine değilde eylemlere bakmak gerekir, sözler değil gerçeklikler daha onemli, bencede dikkatli olmalı her eski sevgiliye karşı:)

      Sil
  6. bence de kesinlikle dönüşü olmamalı..olmaz yani kim denediyse sonuç hüsrandır bence.Söylediğin gibi adam belki evlenip boşndı belki şutlandı Biricit olsa yapmazdı dedi ama Allahından bulmuş işte:)Allahım bütün çektirenlerin sonu böyle olsun inşallahh:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede bir kuyruk acısıyla döndüğü çok belli, kalbi kırık insanların ahları ergeç yerini bulurmuş yaşayarak görüyoruz işte, hakkımızda hayırlısı :)

      Sil
  7. hah ben de bu postu bekliyordum :)
    ee siz baya baya muhabbet etmişsiniz tatlı tatlı.
    bir zamanlar çok üzülmene neden olmuş birinin sıradan birine dönüştüğünü görmek ne garip bi duygudur. devamında ne olacak acaba, merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha da ediyoruz canım :))
      bakalım bende merakla bekliyorum ne olacak acaba?:))

      Sil
  8. vaay biricit çok cool konuşmuşsun bayıldım :)

    eski sevgililer akıl karıştırmak için varlar sanırım!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cooluğun kitabını yazarım eski sevgili konusunda :D
      kimin kimin kafasını karıstıracağı belli olmaz canım :)

      Sil
  9. Dikkat etmek lazım.. Pirim vermemek lazım..

    YanıtlaSil
  10. Diğer postun mutluluk üzerine olunca ve bun postun başlığını görünce altı yıl önce ki sevgilinle berabersin sandım. Ama okurken bile samimiyetsiz geliyor. Ya da bana öyle geldi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloga yazdıklarım hep 3-4 gün sonrası yasananlar oluyor,samimi mi değil mi göreceğiz canım :)

      Sil
  11. Onlar için en güzel söz ''hoşgeldin güle güle'' :)

    YanıtlaSil
  12. :)) Mesajları da olduğu gibi yazmışsın :) Maşallahhh. Gelişmeleri de yaz yazı dizilerin çoğalıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suicim :) eski sevgili yazı dizisi şeklinde ikincisi de gelecek en kısa zamanda :D

      Sil
  13. allahım yarabbim ya ne cins yaratıklar bu erkekler tipe bak hem özledim diyor hemde başka anlam yükleme diyor elinin tersiyle çaksan bi tane kabahat senin kollarını açsan yine kabahat senin net olun lan net çok sinirlendim nokta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede net ol canımı ye ya :)
      bosver bizde anladıkları dilden konusuruz sorun yok :)

      Sil
  14. Keyfini cikart tatlim surunduklerini yillar sonra bile gormek guzel olsa gerek..

    YanıtlaSil
  15. benim lisedeyken böyle birşey başıma geldi. tam aynısı değil de. ayrıldık ilgili şahıs ile. sonra aradan 1 kaç ay geçti. ben eskisi gibi olmak istiyorum dedi. ben de sandım ki eskisi gibi derken sevgili manasında. meğerse ben herşeyi sineye çekicem o aynı okulda sevgilileriyle fink atıcam. gelecek dertlerini bana anlatacak omzumu yastık yapacak falan tabi. bunu sevgilisiyle başbaşa görünce bana bir sinir geldi yüzünü görmek istemiyorum dedim 11 seneden beri görmüyorum. erkekler öküzdür işte sonuç bu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) dünüşlerden genelde bişey olmaz ama bellide olmaz:)

      Sil
  16. ay dönüş bileti yoktur kısmına çok güldüm çok:)

    YanıtlaSil
  17. :) Çok hoşuma gitti yazın :) Düğün comda yazım çıktı onu okudum sonra senin yazını, derken bloguna kadar geldim :) Merhabalar, şimdi blogu kurcalamaya devam ediyorum izninle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar, tesekkurler :) bende blogunuza kadar geldim:) sevgiler

      Sil
  18. Bu olayin devamini cok merak ettimmm .. baktim ama bulamadim cok gerilere gitmem gerekio sanirim.. suan deli gibi merak ediorum hatta cunku 8yil onceki sevgilm bu aksam bana geri dondu,internette eski sevgili ile yazilar okurken bu yazi cikti karsima..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu olayın devamında hic gorusmedik bulusmadık kendisi baska bir sehre yerlesmiş yıllar sonra anlattı, sadece internet uzerinden yazısmalar oldu:) sonrasında ise yine aynı belirsiz hareketlerine devam ettiği icin barısmadık gorusmedık:)

      Sil
  19. Merhaba 15 yıl őnceki sevgilimi bu bayram yeniden gőrdűm bana hiç evlenmekten bahsetmeyen biriydi ayrıldık askere gitti ben nişanlandım o ara çok msj attı deli divane sonra nişanlım gőrdű msj numaramı degiştirdi Benin 13 yıl sűren bir evliligim oldu 've 2 oglum Ama ayrıldım zor şeyler yaşadım şimdi yaklaşık bir haftadır hergűn arıyor msj atıyor bulundugum şehre gelip 2 gűnde olsa benimle gőrűşmek istiyor tűrlű yemegine dőndűm napacagım ????

    YanıtlaSil
  20. Merhaba 15 yıl őnceki sevgilimi bu bayram yeniden gőrdűm bana hiç evlenmekten bahsetmeyen biriydi ayrıldık askere gitti ben nişanlandım o ara çok msj attı deli divane sonra nişanlım gőrdű msj numaramı degiştirdi Benin 13 yıl sűren bir evliligim oldu 've 2 oglum Ama ayrıldım zor şeyler yaşadım şimdi yaklaşık bir haftadır hergűn arıyor msj atıyor bulundugum şehre gelip 2 gűnde olsa benimle gőrűşmek istiyor tűrlű yemegine dőndűm napacagım ????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben size herhangi bir şey söyleyemem kendi kararınız

      Sil