22 Ekim 2013 Salı

Makyaj Televizyonu İle Makyaj Yapmak Çok Kolay!:)


Hiç düşündünüz mü? Yanlış makyaj mı yapıyorum, değişik saç modellerini nasıl yapabilirim? Konusunda uzman bir site olsa da detaylı olarak inceleyebileyim, hatta bu site videolu bir site olsa, makyaj yaparken detaylarını videolarından inceleyeyim diye düşündüyseniz size çok güzel bir haberim olacak :) Çok güzel bir makyaj sitesi öğrendim. Makyajtelevizyonu, bu güzel sitede birbirinden değişik Makyaj Modelleri yer alıyor. Ayrıntıları ve uygulamalı şekliyle görebileceğiniz, izlerken hem kendiniz yapabileceğiniz hem de farklı modelleri deneyebileceğiniz, bir sürü makyaj sırrı bilgisine kolaylıkla ulaşabileceğiniz harika bir site. Makyaj Videoları'nın dışında; saç bakımı, manikür, pedikür, saç modelleri ile ilgili de bir sürü videolar bulunuyor (hem de Türkçe tercümeli) bu sitede Makyajtelevizyonu sitesi Facebook Sayfalarından da çok güzel bir çekiliş yapıyorlar.Her ay farklı makyaj ürünleri için hediye çekilişi yapacaklarmış, ben şansımı denedim bile sizde buradan katılabilirsiniz:)

Hediyeler ve ana sponsorluk Narecza'a ait. Narecza bildiğiniz gibi daha önceden tanıştığım, birbirinden güzel ürünlerini denediğim bir kozmetik alışveriş sitesi.Narecza'da DDF, Bioderma, Neostrata, Dr Murad, Benev gibi birbirinden kaliteli ve konusunda uzman markalar yer alıyor.



Makyaj Televizyonu; makyaj severler tarafından çok yoğun bir ilgiyle karşılanacağa benziyor:) Makyaj televizyonunu twitterda da buradan takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder