11 Ağustos 2014 Pazartesi

Urban Care Keratin Saç Bakım Maskesi


Urban Care Keratin Saç Bakım Maskesinin en güzel özelliklerinden birisi paraben içermemesi. Boyalı, işlem görmüş, yıpranmış saçlara uygun olarak tasarlanmış bu saç bakım maskesini saçımı şampuanlayıp duruladıktan sonra saç köklerimden diplerine kadar iyice yedirerek uyguladım.
1 dakika civarında bekledikten sonra, saçlarınızın yumuşadığını hissetmeye başlıyorsunuz, etkisini hemen gösteriyor. Haftada bir ya da iki kez uyguladığım bu saç bakım maskesi saçlarımı hafifletti, fırça ile rahatça taramamı sağladı, aynı zamanda saçlara parlaklıkta kazandırıyor. Nemi saçlara hapsedip canlanmasını sağlayan bir saç bakım maskesi. Elektriklenme ve kabarmalara iyi geliyor, kuru, cansız ve uzun olan saçlarıma çok iyi geldi, kokusu da gayet güzel bir saç ürünü. 

İçerisinde bitkisel keratin bulunuyor ve deminde yazdığım gibi paraben içermemesi harika bir durum :) Kullandığım ürünlerin içeriklerine de dikkat eden birisi olarak bu çok hoşuma gitti.Urban Care'e bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için çok teşekkür ederim. 

Biricit Urban Care Saç Bakım Ürünlerini çok seviyor :)

2 yorum:

  1. Urban Care ürünlerigenel olarak başarılı, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende ürünlerini cok basarılı buluyorum, 5 tane ürünlerini denedim bu zamana kadar gercekten cok iyiler:) tesekkurler

      Sil