18 Eylül 2014 Perşembe

Seltek Estetik DNA Repair Lansmanı


Geçtiğimiz Çarşamba Günü, Seltek Estetik'in DNA Repair Basın Lansmanındaydım. 


Grand Hyatt Hotel'de düzenlenen ve Biobelle'nin uluslararası Eğitim Uzmanı Jeff Starling'in bizlere detaylıca anlattığı dünyada ve Türkiye'de aynı anda satışa sunulan DNA Repair ürünleri hakkında bilgi sahibi olduk. Sunum ve detaylı bilgilendirme sırasında DNA yapımız ve DNA yapımızı nasıl korumalıyız, cildimizi zararlı etkilerden ve yaşlanma etkilerinden nasıl bertaraf edebiliriz sorularının çözümlerini öğrendik. DNA Repair ürünlerinin kullanımı hakkında, sunumlarla ve ürünleri inceleyerek bilgilendik. 

DNA Repair serisindeki ve Biopelle markasındaki ürünler bizlerin incelemesine sunuldu. 

Bazılarını sizler için fotoğrafladım. Biopelle Serum



DNA Repair No Sugar koruma kremi




DNA Repair Serisi ve Biopelle Markasının Serumları. İki markanın ürünleri de bitkisel içerikler içeriyor ve cilt tarafından hemen emilim sağlıyor. Hamileler tarafından da kullanılmasında bir sakınca yokmuş.




Jeff Starling bizleri iki saat civarında görsel sunumlar eşliğinde bilgilendirdi. DNA'nın cildin yapı taşı olduğunu belirten Jeff Starling, cilt yaşlanmasının en önemli nedeninin DNA hasarının giderilememesi olduğunu belirtti. DNA hasarlarının nedenlerinin; güneşin ultraviyole ışınları, çevre ve hava kirliliği, gıdalarda kullanılan kimyasal katkı maddeleri, sigara dumanı ve şekerli gıdalar olduğunu açıklayan ve DNA Repair ürünlerinin kullanımının cildimize nasıl etkiler yaptığını, cilt kırışıklıkları üzerinde kırışıklıkları nasıl yok ettiğini, daha önceki kullanan kişilerin fotoğrafları ile bizlere anlattı.

DNA Repair'in 3 tane ürünü var; Urbane Renewal, Stop the Clock ve Cream-No Sugar, daha detaylıca incelemek isterseniz buradaki yazıma da göz atabilirsiniz. 






Jeff Starling ile sunum sonrası fotograf cektirmeyi de ihmal etmedim:)


Makyajlı Kareler, Biricit ve Audreyin Sekerleri; cok sevdiğim blogger arkadaslarımı da lansmanda gördüğüme cok sevindim, lansman selfiemiz :)




 Bizi uğurlarken denememiz için çok güzel ürünlerde hazırlamışlar, kullandıktan sonra blogumda yer vereceğim. 


Biricit Seltek Ürünlerini çok merak ediyor ve denemek için sabırsızlanıyor:)

2 yorum: