2 Mart 2015 Pazartesi

Kendishop (ShopKendi) Banyo Topları Deneyimim :)


Geçtiğimiz ay içinde çok hoş ve rengarenk sürprizli bir conseptle beraber ShopKendi'den rengarenk banyo topları denemem için gönderildi. Şeker&parfüm kokulu banyo jelleri ve vücut kokuları deneme testerları da yer alıyordu bu hoş paketin içinde.







COOL AUSTURALIAN WAVES Banyo Topu
Uygularken harika kokusu ile karşı karşıya kalıyorsunuz. İçeriğinde tatlı badem yağı sayesinde kuruyan cildin nemlenmesine de etkisi varmış. Mavi renkte, suya banyo topunu attığınızda çözülmesi sonrasında su mavi renkte oluyor. İlk suya attığınızda bir foşurdama efekti gibi çözülmesini de izleyebilirsiniz:)

Kendishop Banyo Topları %100 doğal ve el yapımı, bu da çok güzel bir özellik. 

Kullanırken ister küvette isterseniz pedikür suyunuzda uygulayabiliyorsunuz, ben pedikür suyum için, bir kısmını keserek uyguladım. İçeriğindeki esansiyel yağlar cilde etki ediyor, hem ölü derinizi yok etmeniz, canlanmanız için hem de ferahlayıp, rahatlamanızı sağlıyor. Uygulama sonrası cildinizi suyla duruluyorsunuz. Kokusunu ve ayaklarımı rahatlatmasını çok sevdim:)





LITTLE SUNSHINE Banyo Topu:
Enerji verici özellikte olan açık krem rengi Kendishop banyo topu
hindistan cevizi içerikli, kokusu da ona benziyor. Diğer banyo topundaki gibi tamamını değil, pedikür suyuma göre kesip,topun yarısı kadarını uyguladım,suyun rengi krem rengi gibi oldu. Kokusu da gayet güzel, beğendiğimi söyleyebilirim.

Banyo keyfi için değişik alternatifler arayanlara öneririm bu banyo toplarını:) Ayrıca gönderdikleri duş jeli ve koku testerlarının kokuları çok güzeldi, özellikle vanilyalı olanı tavsiye ederim :) Şeker gibi çok hoştu:) Bu arada Kendilicious Banyo Toplarının tüm geliri yardıma muhtaç sokak hayvanlarına aktarılacakmış, keşke tüm firmalar böyle duyarlı şeyler yapsalar, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim, çok güzel bir davranış olmuş, tebrik ediyorum :) 














Biricit; Kendishop ürünlerini çok beğendi:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder