15 Ağustos 2016 Pazartesi

Peri Masalı Kitabı Yorumum


Peri Masalı kısa sürede okuyup bitirdiğim kitaplardan birisi. Oldukça sürükleyici bir roman. Hayatımız peri masalı olsa keşke mutlu sonla bitse ama bazen masalların sonu mutlu sonla bitemeyebiliyor. 


Minval Yayınevi'ne ait olan bu kitap; Biray Dalkıran ve Tolga Aydoğan tarafından yazılmış. Peri ve Mert'in birbirine olan aşkı, Peri'nin rahatsızlanması ile başka bir boyuta geçiyor ama aşklarından vazgeçmemeleri, birbirlerine daha çok bağlanmaları beni çok etkiledi. Kitabın sürükleyici öyküsü pekte ummadığımız bir sonla sona erse de güzel ve düşündürücü bir kitaptı. Annemin rahatsızlanmasından önce başlamıştım ve kitabın sonunu daha sonradan okudum, kitaptaki Yıldız karakterini de kendime benzettim bazı konularda. Kitap okurken siz de bazı karakterleri yaşadıklarınıza veya kendinize benzetebiliyorsanız o kitabı okumanız daha zevkli oluyor. 

Tavsiye edeceğim kitaplardan. Okuduğum çoğu kitabı buradan hemen aktaramasam da kitap yorumlarım yine devam edecek. Herkese mutlu haftalar:) Her masalın sonu güzel sonlarla bitmese de önemli olan o masalı nasıl yaşadığınızdır, hayallerinizi ertelememektir önemli olan belki kimbilir..




2 yorum: