3 Mart 2017 Cuma

Avon Planet Spa Çikolatalı Yüz Maskesi





Çikolataseverler blogumun başına lütfen! :) Çikolatayı normalde çok severken, çikolata maskesine hayır diyemeyenlerdenseniz bu yazı tam size göre. Avon Planet Spa Çikolatalı Yüz Maskesinden bahsedeceğim bu yazımda. Buram buram kakao ve çikolata kokan bir yazı olacak. Zira bu ürün çikolata kokuyor..




Cilt bakımında yüz maskelerinin kullanılmasının daha faydalı olduğuna inananlardanım. Yüzüme haftalık olarak farklı maskeleri uyguluyorum. Bu ürünü de üç kez belirli zamanlarda kullandım. Cildimdeki etkilerine gelecek olursam, uygulama sonrasında kadife gibi pamuksu bir etkisi oldu yüzümde. Cildime sürüp 10 dakika civarında bekledikten sonra yüzümü ılık suyla yıkadım. İçinde Afrika Shea Butterı ve kakao bulunuyor. Evde Spa keyfi ile birazcık kendimi şımarttım Avon Planet Spa Çikolatalı Yüz Maskesi ile :)






Avon ürünleri deneyimlerim devam edecek, daha bir çok Avon cilt bakımı maskem var, hepsini deneyimleyip yazmayı düşünüyorum.


 Avon ürünlerini almak isterseniz https://kozmetik.avon.com.tr/magaza/guzellikrehberinizyasemin buraya tıklayıp siparişinizi oluşturabilirsiniz, online mağazama beklerim:)




2 yorum:

  1. bu aralar ben de maskelere taktım ay çikolata kokarken nasıl dayanıcaz ona çok cici :D sevgiler..

    YanıtlaSil