Sayfalar

20 Temmuz 2017 Perşembe

Biricitle Yaza Merhaba Blogger Daveti (yaseminkokuluevent)



Herkese güzel akşamlar diliyorum :) Bugün sizlere 1 Temmuz da Crowne Plaza Florya Otel'de düzenlediğim; Biricitle Yaza Merhaba (yaseminkokuluevent) Blogger Daveti'nden bahsedeceğim. 

Crowne Plaza Florya Otel; İstanbul Florya'da denize sıfır konumu ile; toplantı ve davetlerin, düğünlerin gözdesi olan bir mekan. Kahvaltıları da harika, geçtiğimiz anneler gününde orada anneler günü brunchındaydım. Crowne Plaza Florya'da konaklama ayrıcalığı da detaylarda gizli. Dekorasyonlarında her detay düşünülmüş, sadelik rahatlık ön planda. Düğünler ve organizasyonlarınız içinse düşlerinizi gerçekleştirebilen bir otel. Yemekleri ise harika, bize gün boyu harika ikramlarda bulundular, beklentilerimizin üzerinde çok güzel lezzetleri tattık.




Blogger davetimde İstanbul Akvaryum Gezisi de yaptık, blog yazarları ve çocukları ile beraber, keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirdik. İstanbul Akvaryum dünyanın en büyük tematik akvaryumu. 17.000 nüfuslu, dünyanın her yerinde yaşayan balık türlerinin yer aldığı hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekecek herkesin görmesi gereken yerlerden birisi.  Ben en çok penguenlerin, köpek balıklarının olduğu yeri sevdim. İlk kez bir kapibara gördüm, buradan videomu izleyebilirsiniz. Crowne Plaza Florya'ya ve İstanbul Akvaryum'a bu güzel gün için çok teşekkür ediyorum.





Birbirinden değerli blog yazarları ile birbirinden değerli markalarla bir arada olduk. Şimdi sizleri o güne ait harika görüntülerle başbaşa bırakıyorum.








































Huncalife markası da bizimleydi, Ankara Bölge Sorumlusu Dilek Hanım bizlere Huncalife ürünlerini anlattı.

Minval Yayınları'ndan Nesibe Hanım da bizlerleydi.










































Etkinliğimde giydiğim elbisem ve ayakkabım Trendbende'ye aitti.








Davetime katılan tüm blogger arkadaşlarıma ve tüm sponsor olan markalara çok teşekkür ediyorum,çok keyifli bir gündü, bir sonraki yazımda davetime sponsor olan markalardan bahsedeceğim.





6 yorum:

  1. etkinliğiniz sayesinde sayfanıza ulaştım,çok güzel bir etkinlik olmuş,
    bende beklerim,
    sevgiler...
    www.blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Harika bir gün harika bir etkinlikti canım emeğine saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben çok teşekkür ederim iyi ki geldin :) çok güzel bir gündü.

      Sil
  3. Harika bir etkinlik oldu canim seninle olmak cok guzeldi tekrar teşekkür ediyorum 💘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok teşekkür ederim tatlım uzun yollardan geldin insallah yine görüşürüz :)

      Sil