15 Ekim 2017 Pazar

Zafoni.com Alışverişim :)



Huzurlu ve güzel bir pazar akşamından herkese merhabalar. Yeni bir hafta geliyor, yeni umutlar, güzel haberler, güzel insanlarla bir arada olacağımız, keyifli bir haftaya başlayacağız. Sizlere bu yazımda yeni tanıştığım bir online alışveriş sitesi olan Zafoni'dan bahsedeceğim. 













Zafoni'dan yaptığım alışverişim bir kaç gün olmasına rağmen çok hızlı şekilde ulaştı. Kargoları oldukça hızlı ve sipariş verdiğim ürünlerin hepsi de sitede gördüklerimin aynısı. Hem güvenilir hem de hızlı kargo ile alışveriş yapmayı sevenlere önereceğim bir alışveriş sitesi. Her sezon en iyi fiyat ilkeleri de aldığınız ürünleri daha uygun fiyata almanızı sağlıyor. Siyah yırtık jean pantolonumu 29,90TL gibi bir fiyata aldım. Bu kez alışverişimde farkettiğim kadarıyla bütün ürünleri siyah renkte almışım :) Siyahın asaletinden vazgeçemeyenlerdenim. Aynı zamanda önümüzün kış olması siyah rengi tercih etmeme de neden oldu. Zafoni'da kadın, erkek giyimi, tesettür giyim, aksesuar, çanta, kozmetik ve ayakkabı ürünlerini bulabiliyorsunuz.  







Zafoni'da kadın giyiminde; üst giyim, alt giyim, aktif spor, tulum, elbise kategorilerinde hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünleri bulabiliyorsunuz. Erkek giyiminde; üst giyim, alt giyim ve ayakkabı bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda zafoni.com'da çocuk ayakkabısı da bulabilirsiniz. Zafoni'daki çanta modelleri ise oldukça hoşuma gitti, genelde çapraz çantaları tercih ettiğim için oldukça fazla seçenek ve model arasından bu güzel siyah çapraz çantayı seçtim. Siyah hırkam ve siyah bluzum ise; 2017 kışının en gözde olacak modelleri arasında yer alıyor bence. Siyah dantelli kısa kollu bluzum ise hırka veya ceket altında güzel kombin edeceğim parçalarımdan birisi oldu. 














Zafoni'da 50TL üzerinde de kargo ücretsiz, bu da müşteri memnuniyeti sağlayan bir site olduklarının en önemli göstergelerinden birisi. Zafoni.com alışverişimden çok memnun kaldım, yine tercih edeceğim sitelerden birisi, kesinlikle bakmanızı öneririm. Minik kedim Garfield Lokum Bey'de çekimlerim esnasında beni yalnız bırakmadı, favorisi püsküllü siyah çantam oldu :)





1 yorum: